Followers

Monday, July 12, 2010

Thanks to Ridhwan.


Assalamualaikum para pembaca sekalian. Tengah-tengah saya syok menukar layout, menambah tolak apa yang patut, baru saya  terperasan yang saya telah di tag oleh Encik Duan. Ohhh tidak! Aku terkena. Hihi. Hmm.. Rasa-rasanya, sebelum ni tak pernah menerima award dari sesiapa pun. Bila first time dapat award ni, rasa nak menyumpah pun ada. Haha. Gurau je. Sebenarnya agak suka dan agak terkinja-kinja jugakla. Nasib baik takde orang lain yang nampak. Kalau tak, buat malu je. Hihi
Tapi bila first time nak buat benda ni, semua benda jadi tak betul. Nak buat ayat ni tak boleh, ayat tu tak boleh. Susahnya lah menerima award ni ye. Macam nak dapat anak pulak. Haha. Ok2. Berhenti mengarut. Kita selesaikan syarat-syarat award ni dulu ye.
1) Award ini harus diberi kepada 15 blogger yang sering dilawati dan dirasakan menarik.
Amboi… Banyaknya. Kenapa tak suruh bagi 100 orang je? Hmm, selepas berhempas pulas memerah otak memikirkan kepada siapa hendak ditag, inilah senarai-senarai mereka yang bertuah (bertuah ke?) hihi  :
 Gad
2) Semua nama-nama ni perlulah dimaklumkan bahawa mereka telah tersenarai dalam senarai 15 ni.
3) Syarat terakhir, senaraikan 7 perkara tentang tuan empunya blog.
Hmm, time ni la nak angkat bakul kan. Kalau nak puji diri sendiri boleh tak agaknya? Mesti orang meluat nak baca kan. Ok2. Puji sikit2 dah la kan?
       1.            Seorang lelaki yang masih single.
       2.            Tengah menunggu result exam yang tak keluar-keluar.
       3.            Tak ramai kawan, tapi kalau berkawan memang rapat.
       4.            Tak suka marah-marah.
       5.            Suka makan di restoran berbanding rumah.
       6.            Tengah excited nak main bowling. Siapa nak lawan?
       7.            Rindukan arnab yang dibela di Malaysia. :D
Inilah award tu. Agak-agaknya, siapa yang mula-mula buat award ni ye? Terima kasih kepada yang memberi. Dan yang dah dapat tu, jangan malas-malas buat. Bukan selalu. Kan?

3 comments:

Norhayati Rostam said...

syukran.nanti saya ambil yer.

Ahmad Nordinie said...

ambik je..
jgn malu2..
hihi

Norhayati Rostam said...

dah amik dah.hee~

Related Posts with Thumbnails